2009-02-09, 16:58
المعلومات الكاتب: اللقب:
مشرفة
الرتبه:
الصورة الرمزية
البيانات احترام القوانين : عدد الرسائل : 1245 الجنس : البلد : مصر نقاط : 1754
الإتصالات الحالة: وسائل الإتصال:
موضوع: الاجنحة البانية 2009-02-09, 16:58 الاجنحة البانية الاجنحة البانية لديك الان الاجنحة للفرختان قومى بفصل الرقبات عن الاجنحة وقومى بقطعها نصفين من تحت الرقبة لديك الان جنحان ورقبة لكل فرخة اعملى قطع طولى صغير عند مفصل الجناح قومى بغلى كمية من الماء لسلق الاجنحة مع اضافة 4فصوص حبهان وفص مستكة وورقة لورى وبهارات وفلفل ضعى الاجنحة فى الماء المغلى الى ان تنضج اخرجيها فى مصفاة لتصفى من الشوربة اخفقى بيضتين وضعى عليهم فلفل اسود جهزى البقسماط وضعى علية بهارات اللحم وبهارات الفراخ اغمسى الاجنحة فى البيض ثم البقسماط وحمريهم فى كمية من الزيت عندما يحمر اخرجيها على مناديل ورقية لتمتص الزيت الزائد جمليها عند التقديم ببقدونس
2009-02-09, 17:01
المعلومات الكاتب: اللقب:
مشرفة
الرتبه:
الصورة الرمزية
البيانات احترام القوانين : عدد الرسائل : 1245 الجنس : البلد : مصر نقاط : 1754
الإتصالات الحالة: وسائل الإتصال:
موضوع: رد: الاجنحة البانية 2009-02-09, 17:01 الاجنحة البانية اه نسيت اقول لكِ قومى بتتبيل الاجنحه بماء البصل السابق تجهيزة قبل تحميرها بوقت كافى ....وبالهنا والشفا
2009-03-18, 06:38
المعلومات الكاتب: اللقب:
جندى فعال
الرتبه:
الصورة الرمزية
البيانات احترام القوانين : عدد الرسائل : 520 الجنس : البلد : لبنان نقاط : 579
الإتصالات الحالة: وسائل الإتصال:
موضوع: رد: الاجنحة البانية 2009-03-18, 06:38
الــرد الســـريـع